|
| Какви хора | |
|
+6right in two haunting.fear Гаднярка Neli Тони Char 10 posters | Автор | Съобщение |
---|
Char Администратор
Брой мнения : 672 Точки : 737 Репутация : 3 Дата на регистрация : 17.10.2010 Възраст : 32
| Заглавие: Какви хора Чет Окт 28, 2010 11:08 am | |
| 1. Какви хора не можете да понасяте? 2. На какви хора се възхищавате? 3. Кое е най - важното качество, което човек трябва да притежава според вас? 4. Какви хора ви разнежват? 5. С какви хора обичате да обущате? 6. Като какъв човек се определяте? 7. Кое качество харесвате най - много у себе си? 8. А кое качество у вас най - много мразите?
Мисля, че въпрос 4 е малко lame, ама реших да го оставя. Запазвам си правото да отговарям по-късно, ви е сте. :рр
| |
| | | Тони Потенциален Флуудър
Брой мнения : 180 Точки : 206 Репутация : 3 Дата на регистрация : 14.07.2010
| Заглавие: Re: Какви хора Чет Окт 28, 2010 11:25 am | |
| 1. Нахални 2. Способни 3. Мнителност 4. Нeжни :D 5. Интелигентни 6. Странен 7. Спокоен съм в кофти моменти 8. Наивност понякога | |
| | | Neli Активен
Брой мнения : 138 Точки : 144 Репутация : 0 Дата на регистрация : 23.09.2010 Възраст : 30
| Заглавие: Re: Какви хора Чет Окт 28, 2010 12:07 pm | |
| 1. Лицемерни 2. Талантливи 3. Интелект 4. Лееееко наивни и внимателни 5. Интересни 6. Различен 7. Песимизма от време на време 8. Наивността и понякога (рядко, но се случва) че хората около мен почти никога не ме разбират... | |
| | | Char Администратор
Брой мнения : 672 Точки : 737 Репутация : 3 Дата на регистрация : 17.10.2010 Възраст : 32
| Заглавие: Re: Какви хора Чет Окт 28, 2010 1:14 pm | |
| 1. Не понасям ограничени хора. Затворени дотолкова в собственото си тяло, че свободата на другите им пречи и си мислят, че тя ги задушава. Не понасям лицемери. И арогантни хора. О, и, по дяволите: хомофоби, сексуални маниаци, изнасилвачи, расисти, религиозни фанатици. (hater much ;d)
2. Възхищавам се на тези, които умеят да се борят. Защото мене лично ме мързи. Възхищавам се, когато видя качества, които ми липсват.
3. Най-важното качество в един човек....ами, май така клишираното чувство за хумор. Защото то е супер определящо- хората с онова прекрасно, извратено, почти неприемливо чувтсво за хумор са хората, които обичам.
4. Какви хора ме разнежват? Усмихнатите. Невинните.
5. :DD Обичам да общувам ...със интересни хора. Колко оригинално. Общо взето, общувам или с хора, с които нямаме почти нищо общо или с хора, с които сме почти като близнаци душевно. Щото ми трябват и от двете категории.
6. Никога не съм можела да се определям....ужасно голям инат, все пак.
7. Какво мразя? Ми, аз съм бааси егоистичното копеле. :Д
| |
| | | Гаднярка Активен
Брой мнения : 145 Точки : 157 Репутация : 0 Дата на регистрация : 07.09.2010
| Заглавие: Re: Какви хора Чет Окт 28, 2010 1:50 pm | |
| 1. Какви хора не можете да понасяте? популярни 2. На какви хора се възхищавате? тактични особняци 3. Кое е най - важното качество, което човек трябва да притежава според вас? способност да владее мълчанието 4. Какви хора ви разнежват? 5. С какви хора обичате да обущате? забавни 6. Като какъв човек се определяте? сам 7. Кое качество харесвате най - много у себе си? мм доста съм критична към себе си...боя се че няма такова 8. А кое качество у вас най - много мразите? слабостта
Последната промяна е направена от Гаднярка на Пет Яну 21, 2011 10:56 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | haunting.fear Активен
Брой мнения : 106 Точки : 117 Репутация : 0 Дата на регистрация : 19.10.2010
| Заглавие: Re: Какви хора Чет Окт 28, 2010 2:22 pm | |
| 1. Какви хора не можете да понасяте? - нахални 2. На какви хора се възхищавате? - със собствено мнение, на които не им пука от другите 3. Кое е най - важното качество, което човек трябва да притежава според вас? - самоконтрол 4. Какви хора ви разнежват? - каквито споделят моето мнение за нещата 5. С какви хора обичате да обущате? - от мойта порода :D 6. Като какъв човек се определяте? -скучен 7. Кое качество харесвате най - много у себе си? -искреността 8. А кое качество у вас най - много мразите?- наивността | |
| | | right in two Манияк
Брой мнения : 801 Точки : 1008 Репутация : 7 Дата на регистрация : 12.07.2010 Възраст : 31 Местожителство : Пловдив, България
| Заглавие: Re: Какви хора Чет Окт 28, 2010 11:52 pm | |
| 1. Какви хора не можете да понасятe? Такива, които се правят на интересни и търсят излишно внимание. 2. На какви хора се възхищавате? На такива, които могат продължават, могат да се борят и да се опълчват на живота. Също и на хора, които имат и преследват идеали. 3. Кое е най - важното качество, което човек трябва да притежава според вас? Искренност 4. Какви хора ви разнежват? Хъх, хората, с подходящото разнежващо отношение, предполагам. 5. С какви хора обичате да обущате? С такива, които имат какво да ми кажат. 6. Като какъв човек се определяте? Пфу, скучен и мълчалив. 7. Кое качество харесвате най - много у себе си? Мирогледа (макар че не е качество) и прямостта. 8. А кое качество у вас най - много мразите? Свръхчувствителността и критичността.
| |
| | | dosshu Послушен
Брой мнения : 63 Точки : 63 Репутация : 0 Дата на регистрация : 22.07.2010 Възраст : 34
| Заглавие: Re: Какви хора Вто Ное 02, 2010 2:14 am | |
| - Цитат :
- 1. Какви хора не можете да понасятe? Такива, които се правят на интересни и търсят излишно внимание.
2. На какви хора се възхищавате? На такива, които могат продължават, могат да се борят и да се опълчват на живота. Също и на хора, които имат и преследват идеали.
same here 3. Кое е най - важното качество, което човек трябва да притежава според вас? ам, нуждата да задоволи"жаждата" си или жаждата да задоволи "нуждите" си...yep, yep. ама как се нарича точно... 4. Какви хора ви разнежват? - хора, които избягват непрестанно да пресмятат ползите, които може да им донесе едно или др нещо и не се страхуват да вложат повече, дори да очакват да получат по-малко и след това въобще да не се чувстват прецакани. (и затова съм почти сигурен, че си има 1 думичка ама...) 5. С какви хора обичате да обущате? - такива, които разбиват ежедневието на пух и на прах, и на трохи 6. Като какъв човек се определяте? - неговорещ много, но мноо шумен, забавляващ се на откровени тъпизми(говорим за мулти тъпотронщини), изкл несъобразителенЩ, неспособен да се задържи в затворено помещение за дългичко или поне не в едно и също за по-дълго и така... 7. Кое качество харесвате най - много у себе си? импулсивността си, макар че нещо я занамерявам тия седмици. 8. А кое качество у вас най - много мразите? нерешителността по-отношение на важните неща | |
| | | Synaesthesia Администратор
Брой мнения : 1383 Точки : 2311 Репутация : 0 Дата на регистрация : 11.07.2010 Възраст : 34 Местожителство : grungeland
| Заглавие: Re: Какви хора Чет Яну 20, 2011 5:27 pm | |
| 1. Какви хора не можете да понасяте? - Лицемери. Хора без мнение. Много мразя хора без мнение. За мене те са като кола без гуми. Мразя интриганти и завистчии. Мразя хора, които се приемат прекалено насериозно. И мразя повърхностни хора. Мразя хора, които говорят много и ме прекъсват. По принцип тия, които говорят най-много, знаят най-МАЛКО.
2. На какви хора се възхищавате? - възхищавам се на хора, на които не им пука. Възхищавам се на хора, които не си показват емоциите, защото това е ужасно трудно. Възхищавам се на хора с нечувани таланти, особено музикални. Възхищавам се на хора, на които винаги им е весело. Аз определено не съм от тях.
3. Кое е най - важното качество, което човек трябва да притежава според вас? - Ами да може да бъде съпричастен. Мноо малко хора могат да бъдат съпричастни. И определено да е широко скроен. Такива консервативни дъски ги ям за закуска.
4. Какви хора ви разнежват? - Които са до болка искрени.
5. С какви хора обичате да обущате? - Ми като цяло мога да общувам горе долу с всякви хора, важното е обаче с кои ми е ПРИЯТНО. Приятно ми е да общувам с хора, които говорят малко и знаят какво говорят. Които знаят кога да се лигосват и кога да спрат. Които не ми се обиждат като примерно им кажа '' еее копелеее...да те ебъ в гъзъ'' :D ПРИМЕРНО. Както казах ... широко скроените типажи хора са ми любимите...хора!
6. Като какъв човек се определяте? - ми аз съм скучна. мълчалива. смея се на тъпотии, на които на другите не им е смешно. Обичам да ми е тихо, обичам да ми е тъмно. И някви такива. Аз съм зодия риби..кво повече да коментирам...geeks professional.
7. Кое качество харесвате най - много у себе си? - Ми отстоявам си интересите пък. Никой не може да ме убеди в нещо, в което съм сигурна. И никога не споря за нещо, освен ако не съм 100% сигурна, че знам кво говоря. А и наистина много малко говоря. Говоря само тогава, когато е редно и тогава, когато наистина имам кво да кажа.
8. А кое качество у вас най - много мразите? - мързи ме да гледам. .. и пия ужасно много...
| |
| | | borislava_1988 Новак
Брой мнения : 11 Точки : 11 Репутация : 0 Дата на регистрация : 15.04.2011
| Заглавие: Re: Какви хора Нед Юни 05, 2011 6:38 pm | |
| 1. Какви хора не можете да понасяте? - Лицемери и злобни...Такива,които се усмихват на всички,защото който е приятел на всички не е приятел на никого.Хора,които нямат мнение и стремежи.Също и такива,които не могат да видят недостатъците си от самолюбие,както и хора с предразсъдъци... 2. На какви хора се възхищавате? - На такива,които се борят и които са постигнали най-важните неща в живота си сами.Умните хора,които знаят какво искат от живота и не се предават докато не постигнат целите си. 3.Кое е най - важното качество, което човек трябва да притежава според вас? - Борбеност и Милосърдие,Съпричастност... 4. Какви хора ви разнежват? - Добродушни 5. С какви хора обичате да обущате? - Такива,на които не е нужно да се подмазваш,за да те харесват... Харесват ми хората с чувство за хумор,които обичт да се забавляват и не плетат интриги... Такива,които ще изберат да ти кажат жестоката истина пред благородната лъжа,както и хора,с които имам общи интереси...Харесват ми и хората,от които можеш да научиш нещо 6. Като какъв човек се определяте? - Ами странен...Аз съм зодия Риби и с съм голям особняк понякога,но гледам да не ми личи,когато е възможно... 7. Кое качество харесвате най - много у себе си? - Това,че никога не се отказвам от това,което искам и съм голям инат Бих обърнала света,за да се подредят нещата така,както аз искам. 8. А кое качество у вас най - много мразите? - Наивността...Случвало се е да хващам хора да ме лъжат и да ги търпя,мислейки си,че накрая ще се осъзнаят и ще спрат,защото вярвам,че в тях има доброта и това,че не мога да осъзная,че някои хора са наистина лоши | |
| | | Veren Скучаещ
Брой мнения : 31 Точки : 40 Репутация : 0 Дата на регистрация : 01.12.2010 Възраст : 37 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Какви хора Чет Юни 16, 2011 1:09 pm | |
| 1. Какви хора не можете да понасяте? Не мога да понасям хора, които имат грозното качество да говорят само за себе си и никога да не се интересуват от събеседника си, а тактично да игнорират и заобикалят теми, които наистина вънуват човека отсреща!!! Егоисти, хора които хвърлят боклуците си навсякъде независимо, че кошчето е на 2-3 метра от тях!!! Съществуват много чешити характери, които не мога да понасям, но да спрем до тук :-)
2. На какви хора се възхищавате? На творци - хора които градят и измислят най-различни неща(стига да са полезни на човечеството) - независимо дали ще напише поема или ще направи дърворезба- няма значение. Хора които вадят хляба си с честен труд, които са видяли "живота от близо", а не са стояли цял живот в офиса.
3. Кое е най - важното качество, което човек трябва да притежава според вас? Иновативност.
4. Какви хора ви разнежват? Любимата половинка разбира се :-)
5. С какви хора обичате да обущате? Общувам еднакво добре с всякви образи, но старите приятели от махалата са винаги с предимство :-)
6. Като какъв човек се определяте? Като все още оформящ се, но не нагаждащ се, не деформиращ се.
7. Кое качество харесвате най - много у себе си? Хумора и сантименталността.
8. А кое качество у вас най - много мразите? Вярвам в идеали и в добротата на хората, а нали знаете, че който вярва в идеали често се спъва във реалността :-) | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Какви хора | |
| |
| | | | Какви хора | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |